Αλκαλικός καφές

και διατροφή

Αλκαλικός καφές - το φυσικό αντιοξειδωτικό

Ο αλκαλικός καφές Tropical Alcaline Coffee είναι ο πιο υγιεινός καφές διότι έχει ουδέτερο pH 6-7, δηλαδή το ίδιο pH που έχει στο αίμα του το ανθρώπινο σώμα.

Όταν πίνουμε αλκαλικό καφέ, δεν μας ενοχλεί στο στομάχι μας (ακόμη και αν πιούμε πολλούς αλκαλικούς καφέδες) και νοιώθουμε ευεξία, δύναμη και ενεργεία.

Ο αλκαλικός καφές είναι μια παγκόσμια καινοτομία της TROPICAL που αναπτύχτηκε μετά από έρευνα τριών ετών στο ερευνητικό κέντρο μας στην Αθήνα.

Ως γνωστόν ο καφές είναι ένα όξινο (τοξικό) ρόφημα με pH 4-5 και με την μέθοδο της αλκαλοποίησης που εφαρμόζουμε φτάνει στο ουδέτερο επίπεδο δηλαδή pH μεταξύ 6-7. Πίνοντας αλκαλικό καφέ δεν επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας με τοξίνες και έτσι νοιώθουμε ευεξία, δύναμη και ενέργεια, ενισχύουμε την μνήμη και μειώνουμε το άγχος.

Συμβάλλει θετικά:

  • Στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού.
  • Στην αύξηση των αθλητικών επιδόσεων.
  • Στην ανάκτηση της χαμένης ενέργειας.
  • Στην μείωση του περιττού βάρους.
  • Στην οξυγόνωση των κυττάρων μας.
  • Στην αύξηση της ερωτικής διάθεσης.
  • Στην πρόληψη των ασθενειών.
  • Στην ενίσχυση της μνήμης.
Alcaline Coffee
Coffee beans

Αλκαλοποίηση των πράσινων κόκκων του καφέ

Μετά την αποθήκευση του καφέ σε ιδανικές συνθήκες ο καφές επεξεργάζεται με την μέθοδο της Αλκαλοποίησης που είναι παγκόσμια καινοτομία της εταιρείας μας και επιτυγχάνει την μείωση των πτητικών ουσιών (τοξινών) του πράσινου κόκκου του καφέ χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση και τα αρώματα του και ο καφές γίνεται πιο ελαφρύς και γλυκόπιοτος με βελούδινη γεύση και έντονα αρώματα που αναδύονται κατά την διάρκεια του καβουρντίσματος και όταν τον πίνουμε θυμίζουν μπισκότο, βανίλια, καραμέλα, φουντούκι, αμύγδαλο, και φρούτα όπως αχλάδι, λεμόνι, μήλο, μανταρίνι κλπ. Με την μέθοδο της Αλκαλοποίησης που εφαρμόζουμε, μειώνονται οι πτητικές ουσίες και το pH του καφέ αυξάνεται και φτάνει μεταξύ 6 -7 pH την στιγμή που τον πίνουμε. Έτσι θεωρείται ο πιο υγιεινός καφές και δεν μας ενοχλεί στο στομάχι γιατί έχει ουδέτερο pH και έτσι ανήκει στα προϊόντα Αλκαλικής Διατροφής.

Coffee roasting

Καβούρδισμα του καφέ

Μετά την αλκαλοποίηση του πράσινου κόκκου του καφέ μπορούμε να τον καβουρδίσουμε με τις professional μηχανές καβουρδίσματος TR-1000 και TR-2000, που διαθέτουν software για να ψήσουν τον τελειότερο καφέ που έχετε δοκιμάσει.

Coffee roasting

Πως φτιάχνουμε αλκαλικό καφέ

Για να φτιάξουμε αλκαλικό καφέ, τσάι, βότανα, σοκολάτα κλπ, χρειαζόμαστε μια ειδική καφετιέρα με δοχείο για το αλκαλικό νερό και μηχανή για αλκαλικά παγάκια, καθώς και ειδικό φίλτρο που καθαρίζει το νερό της βρύσης από άλατα, βαρέα μέταλλα, χλώριο, φυτοφάρμακα, βακτήρια, οσμές κλπ και παράλληλα μετατρέπει το νερό της βρύσης σε αλκαλικό με pH 9+.

Tropical Alkaline Coffee

Που μπορούμε να βρούμε αλκαλικό καφέ

Αλκαλικό καφέ, τσάι, σοκολάτα, αλκαλικό νερό και είδη αλκαλικής διατροφής μπορούμε να βρούμε αποκλειστικά στα TROPICAL CAFÉ.

 
 

Γιατί ο καφές espresso της Tropical θεωρείται ο καλύτερος;

Γιατί ο καφές μας προέρχεται από τις χώρες της ζώνης του ισημερινού και είναι από μονοποικιλιακή ποικιλία Α’ ποιότητας 100% ΑRABICA και από υψόμετρο 1500-2200 μέτρων, είναι αρωματικός με βελούδινη και ευχάριστη γεύση και είναι ο πιο φρέσκος καφές που έχετε γευτεί, διότι καβουρδίζεται στο κατάστημα την στιγμή που ο πελάτης μπαίνει στο COFFEE SHOP για να τον πάρει.

Μάθε περισσότερα

Θέλεις κι εσύ το δικό σου
Coffee Shop franchiseΓίνε μέλος ΤΩΡΑ της μεγαλύτερης αναπτυσσόμενης αλυσίδας καταστημάτων καφέ

Μάθε πως

logo

Coffee Shops

Η εταιρεία μας είναι εξειδικευμένη στον αυτοματισμό και ρομποτική και κατασκευάζουμε μηχανές καβουρδίσματος καφέ και προϊόντα HO.RE.CA .

Βρείτε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας 09.00-14.30 καθημερινά.

Νικολάκου 3, 10442 - Αθήνα

Τηλ.: (+30) 2105129707

Email: info@tropicalcafe.gr

Tropica Cafe on facebook